Blog

Sådan tager du kampen op mod hundehår i huset

Kategori:

Der er ingen tvivl om, at der er utrolig mange fordele og ikke mindst glæder ved at have en hund. Udover den øger ekstremt manges livsglæde og gør folk trygge, øger den også den fysiske aktivitet for os mennesker. Undersøgelser har ligeledes vist, at en hund kan hjælpe med at gøre et menneske mere socialt. Der er altså mange goder ved at have en hund som et ekstra familiemedlem.
Læs mere

Lækre slædehundehvalpe sælges.

Kategori:

Vores søde Lajka fik disse 8 vidunderlige hvalpe den 8. november. Så de er salgsklare til næste år :-) Salgsklare den 5.
Læs mere

Brune Labradorhvalpe sælges

Brune Labradorhvalpe sælges
Moren er brun med stamtavle. Faren er brun uden stamtavle, men hans forældre har stamtavle. Forud for salg har hvalpene fået ormekur, dyrlægetjek, vaccine og chip. 4 brune tæver og 5 brune hanner - Alle meget smukke i pelsen som deres forældre! Fremragende jagt-/familiehund!
Læs mere

Krydsning af hunderacer

Jeg kunne godt tænke mig at vide, om det er godt eller dårligt at krydse hunderacer? Vi vil rigtig gerne have en hund, og har mødt en der lige ville passe perfekt ind i vores liv. Det er en krydsning mellem en king charles cavalier og en cocker spaniel. Det er selvfølgelig to forskellige hunde, men størrelsen og udseende, var lige som vi ville ønske os. Jeg er dog meget i tvivl om det overhovedet er sundt at krydse racerne. Vil jo gerne have en sund og rask hund. Håber i kan hjælpe mig med et brugbart svar.
 
Med venlig hilsen
Malene

Læs mere

Renlighed

 
Vi har en labrador som lige er blevet 6 mdr.  Fik ham som 10uger og han boede i en baggang sammen med moren og 4-5 andre hvalpe. Han er kvik, glad og er også go til at gøre som han får besked på til hundetræning. Men han vil ikke stoppe med at tisse indenfor og han laver også stort nogle gange.
Det er ikke fordi han ikke får luft og jeg har flere gange opdaget at han gør det nogle gange lige efter vi har lukket døren.
Det er ved at være et rigtigt træls problem og jeg kan ikke forstå det. Roser ham når han gør det udenfor selvfølgelig.
Læs mere

Hund og baby

Kategori:

Hej alle brugere, vi har modtaget dette spørgsmål fra Pia, og jeg håber at der er nogen i blandt jer, som kan svare på Pia's spørgsmål.
Spørgsmål:
Hej.
min søster har en 4 år gammel border terrier. han er en rigtig dejlig og fredelig hund. Gør ikke nødvendigvis når man kommer, tigger ikke er i det hele taget meget fredelig. MEN han kan slet ikke styre sig når der er mindre børn og babyer i nærheden. Han nærmest skriger hvis man har en baby på armen (reagerer ligesådan hvis han møder nogen som hiver deres lille hund op på armen).
Læs mere

Hunderacer - Mops

Kategori:

Vi har fået dette spørgsmål om hunderacen moppe, mops;
"Hej..
Mig og Min partner, kigger på hund og har overvejer meget om det skal være en mops.
Derfor synes jeg det kunne være rart, at hører om andres erfaringer. Har læst meget om racen,
Og nogen ting er meget forskelligt fra hvor jeg har læst det henne. Fx. Nogen steder står det er en selskabshund,
Som altid vil være der hvor ejeren er, hvor andre steder står den bedst kan lide at passe sig selv.
Hvad er folks erfaringer?
Læs mere

Tynd mave

Kategori:

Hej er der nogen der har en rigtig god ide min hund har rigtig tynd mave der er ligesom vand det der kommer ud og vi har prøvet og give ham ris men det har ikke hjulpet.
Wivian
Læs mere

Hjælp til at finde hunderace

Hej Alle, Vi har fået en mail fra Robert Attermann, som søger information om en hunderace. Det har ikke været muligt for redaktionen at finde frem til hvilken race hunden er. Hvis du kan hjælpe skriv gerne et svar.

Læs mere

Syndicate content