mandag, april 15, 2024
Blog

Hvor meget skal min hund spise?

Jeg har overtaget en fransk bulldog på 2 1/2 år, som er både fin, frisk og glad. Den forrige ejer har givet den lidt af hvert, tørfoder, rester (inkl. nutella madder osv.)

Men da jeg mener det er vigtigt at give hunden en god og sund kost har jeg valgt at holde mig til tørfoder, suppleret med lidt kød og grøntsager. Det resulterede dog i meget dårlig

mave og opkast og det eneste der kan holde det for døren er leverpostejmadder! Det har den nu fået i et stykke tid og der er ingen problemer med maven længere.

MEN kan min hund leve af det? (jeg giver den et vitamin tilskud dagligt) Og hvor mange madder skal den i så fald have? Da den er blevet meget slan – måske endda lidt for slank (det er

en rimelig stor han ca. 37 cm til skulder og vejer 10 kg.) har jeg sat dosen op fra 3 madder dagligt til 4 (med et tykt lag postej!).

Et par andre spørgsmål jeg har, er om det er normalt for hunde at klø sig op til flere gange dagligt? Og er det nu at hunden fælder? Synes den fælder mere og mere.

Jeg håber i kan hjælpe, da jeg er meget i tvivl om hvorvidt den kan fortsætte med ovenstående kost og om det at den klør og fælder eventuelt kan have noget med det at gøre?

Lene Krogh Johnsen