Lækre slædehundehvalpe sælges.

Kategori:

Vores søde Lajka fik disse 8 vidunderlige hvalpe den 8. november. 
Så de er salgsklare til næste år :-) Salgsklare den 5. januar.
Der er 5 drenge og 3 piger.
Billede af faderen kan sendes hvis der er behov for det
Han er en Alaskan Malamute, rigtig sød af temperament og han er et rigtige putteøre! :-) 
Lajka hun er også god som dagen er lang hun er blanding af Samojede og Husky. 
alle hvalpene bliver vaccineret og chippet inden de bliver solgt. 
Bedre billeder kan sendes :-) også af hver hvalp hvis det ønskes. 

De er alle hvide, hvor nogle af dem har nogle lidt mørkere aftegninger :-) 

spørg for mere info.

Comments

Jeppe Grønlund's picture

Slædehvalpe.

Hej Nanna. Jeg vil meget gerne have tilsendt et billede, eller flere af jeres hundehvalpe. Min familie og jeg har boet tre år i Grønland og har et par hunde med hjem fra vores tid der. Nu har vi købt hus på landet og vil gerne have et par hunde mere til at trække slæde og vogn - som vejret byder. Ring eller skriv hvis I har nogle spørgsmål, eller hvis I allerede har fået solgt alle hvalpene. Venlig hilsen Jeppe Tlf: 31230991
Andreas Kristiansen's picture

er lidt Ineresteret

Hej, mit navn er Andreas. Jeg kunne godt tænke mig at se på en af jeres hvalpe (hvis i stadig har dem selvfølgelig) :) så hvis i stadig har dem kunne virkelig godt tænke mig at komme ud til jer en dag og se på dem Jeg elsker virkelig hunde og vil virkelig gerne have en da jeg nu er flyttet hjemmefra, og bruger meget af tiden hjemme, men hvis du gad enten skrive en SMS eller en Email ville jeg være yderst taknemmelig Nummeret er: 2195 1402 Bedste Hilsener Andreas k
Anonymous's picture

hvor meget skal du have for

hvor meget skal du have for en han?
admin's picture

Opret annonce

Hej Nanna, Må jeg oprette blog indlægget som annonce, som bliver den synlig på forsiden. MVH /admin

Post ny kommentar

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
Billed-CAPTCHA
Indtast de tegn, der vises i billedet.