Renlighed

 

Vi har en labrador som lige er blevet 6 mdr.  Fik ham som 10uger og han boede i en baggang sammen med moren og 4-5 andre hvalpe. Han er kvik, glad og er også go til at gøre som han får besked på til hundetræning. Men han vil ikke stoppe med at tisse indenfor og han laver også stort nogle gange.

Det er ikke fordi han ikke får luft og jeg har flere gange opdaget at han gør det nogle gange lige efter vi har lukket døren.

Det er ved at være et rigtigt træls problem og jeg kan ikke forstå det. Roser ham når han gør det udenfor selvfølgelig.

Der er nogle der siger at nogle hunde nogle gange bare er umulige at få til at stoppe med det, men dette skal nu snart stoppe.

 

Nogle råd og evt. vejligning?

 

 

Christian Juhl Pedersen, Billund

Comments

Thomas's picture

Renlig hund

Hej Christian, som der allerede er skrevet, kræver en hundehvalp en kæmpe portion tålmodighed og overbærenhed, især i starten. Der er meget den lille ny skal forholde sig til, og her er det bare vigtigt at man ikke stresser den eller jager rundt med den. Lad den udforske omgivelserne, og tag den ud og mød andre små hundehvalpe - lad den observere og lege. Med tiden skal det nok komme :-)
Anonymous's picture

Det lyder som om hvalpen

Det lyder som om hvalpen glemmer at gøre det den skal når den er ude. Det er vigtigt at der er ro på indtil den får gjort det den skal. Derefter kan der så leges og løbes rundt osv. evt ved at holde den i snor.
Anonymous's picture

Renlighed

Hej Christian Hvor meget tid bruger du på hunden - udover at gå en tur med den. Jeg syntes det lyder lige som om hunden prøver at få opmærksomhed - det er bedre med skæld-ud, end ingenting. Og det tror jeg fordi du skriver at han gør "det" umiddelbart efter døren er lukket. For så ved hunden at nu går der "lang" tid inden nogen snakker med mig igen. En hvalp på 6 mdr. har stort behov for leg og kontant til sine mennesker og den har enormt meget energi den skal af med. Den har ligeledes behov for at blive mentalt stimuleret og udfordret. Giv den nogle sjove opgaver - en aktiveringsbold med guffer i, et kødben, en bamse, spil bold med den, tag den med i hundeskoven og lad den lege med andre hunde. Der findes en masse gode bøger om aktivering af hunde. Du kan evt. også begynde at klikkertræne med den, det er rigtig sjovt og du kan få en sand akrobat ud af din hund. Retfærdigvis kan hunden jo også være syg, så prøv at tale med din dyrlæge om det. Jeg har ihvertfald aldrig hørt om en hund der ikke kunne blive renlig. Held og lykke med det. PS: Har selv en labrador på 7 mdr. Hilsen Hanne

Post ny kommentar

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
Billed-CAPTCHA
Indtast de tegn, der vises i billedet.