Sådan får du råd til flere fornøjelser med din hund

Kategori:
Sådan får du råd til flere fornøjelser med din hund
Som de fleste ved, så siges hunden at være menneskets bedste ven. Hvilket man godt forstår, da det firebenede væsen formår at skabe utrolig meget liv og glæde for mange mennesker i hverdagen. Derfor er det selvfølgelig på sin plads, at ens hund skal forkæles og føle sig ekstra værdsat indimellem. Dog er det desværre ikke helt billigt at være hundeejer, og det kan godt hurtigt løbe op, hvis man.
Læs mere »

Din hund fortjener den bedste hundemad

Kategori:
Sådan får du tid til både fritidsinteresser og hunden
Hvis du allerede er hundeejer, så kender du sikkert allerede følelsen af altid at ville give din hund det bedste. Du er sikkert opmærksom på hundens ve og vel, at den trives, at den får luft, at pelsen er fin og at hunden generelt trives i sine omgivelser. Men udover den generelle trivsel er der en anden og meget stor ting: selve maden. Du kender det sikkert fra dig selv;.
Læs mere »

Mange hundeejere ligner deres hund – Ligner du din?

Kategori:
Hvad siger dit valg af hunderace om dine spilpræferencer?
I Danmark elsker vi dyr. De mest almindelige kæledyr herhjemme er hunde, katte, kaniner, hamstere og undulater. Og så er vi danskere også ret glade for akvariefisk. Men hunden er vores favorit. Skarpt efterfulgt af katten er hunden nemlig danskernes foretrukne kæledyr. Ca. 44 % af danske husholdninger inkluderer en hund. Så meget tyder altså på, at hunden virkelig er menneskets bedste ven. Måske er det derfor, man siger, at.
Læs mere »

Hvad er den bedste diæt for hunde i kræftbehandling

Kategori:
Hvad er den bedste diæt for hunde i kræftbehandling
Når menneskets bedste ven går igennem hårde tider, så vil vi gerne være der så meget som muligt for dem. Det betyder både at mindske deres ubehag gennem processen, men også at give dem de optimale muligheder for at samle styrken til at komme igennem behandlingen. I denne artikel giver vi nogle gode råde tips og vejledning til, hvordan du kan skabe en diæt, der hjælper din firbenede ven. (mere…)
Læs mere »

Nyudklækket hundeejer? Læs vores fem gode råd til, hvordan du forbereder dig på dit nye familiemedlem

Kategori:
Nyudklækket hundeejer? Læs vores fem gode råd til, hvordan du forbereder dig på dit nye familiemedlem
Skal du - eller din familie - være hundeejere for første gang? Der er utrolig mange ting at tage hensyn til, når man får et nyt familiemedlem i form af en nuttet lille hundehvalp - og de er ikke alle lige sjove at forberede sig på. Det kan være nok så sjovt at besøge hvalpen og finde på et navn til den, men der er også mange praktiske ting, der.
Læs mere »

Få råd til mere hund i hverdagen

Kategori:
Leg og underholdning med din hund
Det kan være en dyr fornøjelse at gøre sin hund klar til hundestævne. Den skal både fodres og plejes, og beløbet hober sig op hver måned, inden man skal afsted. Du kan få råd til lidt mere, hvis du investere i valutahandel på nettet. Med flere penge på lommen kan du investere mere tid i din hund og måske endda vinde priser i sidste ende. (mere…)
Læs mere »

Hvem har ret til hunden ved skilsmisse?

Kategori:
Hvad er den bedste diæt for hunde i kræftbehandling
Det er ikke kun de materielle ting, der skal deles, når du og din ægtefælle bliver enige om at gå fra hinanden. Har I hund, er det ikke ualmindeligt, at der opstår tvist om, hvem den tilhører. Læs her, hvem der har ret til hunden, når I skal skilles. (mere…)
Læs mere »

Sådan indretter du en have, når du har hund

Kategori:
De fleste hunderacer elsker at boltre sig på meget plads ude i en have. Så det første råd til dig omkring din have, hvis du har hund, er selvfølgelig, at der gerne må være meget plads – men det siger måske sig selv. (mere…)
Læs mere »

Husk hundebur når du kører bil

Kategori:
Hunden er menneskets bedste ven. Der er ingen tvivl om, at vi mennesker har stor glæde af vores små firebenede venner. De skaber utroligt meget værdi i hverdagen, og formår altid at få ens humør op, når det er nede. Derfor er det også vigtigt, at man sørger for at ens hund har det godt. Det kan være svært at tyde, men hunde har slet ikke et særligt stort behov,.
Læs mere »

Begynderguide til hundevæddeløb

Begynderguide til hundevæddeløb
Vi er mange, der elsker følelsen af at få nye interesser og hobbyer. En ny og spændende verden åbner sig med et hav af muligheder. På samme måde gælder det, når vi finder en ny sportsgren at vædde vores penge på. Pludselig er der et utal af nye faktorer, som vi skal tage med i vores overvejelser. Hundevæddeløb er en konkurrenceform, som har vundet frem i popularitet over det meste.
Læs mere »