Hvem har ret til hunden ved skilsmisse?

Kategori:
Hvem har ret til hunden ved skilsmisse?
Det er ikke kun de materielle ting, der skal deles, når du og din ægtefælle bliver enige om at gå fra hinanden. Har I hund, er det ikke ualmindeligt, at der opstår tvist om, hvem den tilhører. Læs her, hvem der har ret til hunden, når I skal skilles. (mere…)
Læs mere »

Sådan indretter du en have, når du har hund

Kategori:
De fleste hunderacer elsker at boltre sig på meget plads ude i en have. Så det første råd til dig omkring din have, hvis du har hund, er selvfølgelig, at der gerne må være meget plads – men det siger måske sig selv. (mere…)
Læs mere »

Husk hundebur når du kører bil

Kategori:
Hunden er menneskets bedste ven. Der er ingen tvivl om, at vi mennesker har stor glæde af vores små firebenede venner. De skaber utroligt meget værdi i hverdagen, og formår altid at få ens humør op, når det er nede. Derfor er det også vigtigt, at man sørger for at ens hund har det godt. Det kan være svært at tyde, men hunde har slet ikke et særligt stort behov,.
Læs mere »

Begynderguide til hundevæddeløb

Begynderguide til hundevæddeløb
Vi er mange, der elsker følelsen af at få nye interesser og hobbyer. En ny og spændende verden åbner sig med et hav af muligheder. På samme måde gælder det, når vi finder en ny sportsgren at vædde vores penge på. Pludselig er der et utal af nye faktorer, som vi skal tage med i vores overvejelser. Hundevæddeløb er en konkurrenceform, som har vundet frem i popularitet over det meste.
Læs mere »

Jeg har en hund så derfor er min bolig sikret…. MEN NEJ!

Kategori:
Det er ikke nok at tro at din hund beskytter dit hjem. Derfor sørg for et gratis sikkerhedstjek af din bolig. (mere…)
Læs mere »

Gør din hund til en sand fotomodel

Kategori:
Har du en skøn, firbenet ven derhjemme? Synes du, alle andre også skal have lov til at se, hvor fantastisk netop din hund er? Jamen, så skal du simpelthen i gang med at træne ham eller hende i kunsten at posere til et godt foto. Læs mere om det her. (mere…)
Læs mere »

Sådan får du råd til sjov i 2019 med et lån

Kategori:
De fleste danskere oplever hvert år, hvordan nogle perioder kan være økonomisk hårdere end andre. Der kan være mange årsager til dette såsom højtider, fødselsdage, ferier osv. (mere…)
Læs mere »

Aktiviteter du kan lave under hundeturen

Kategori:
En hundetur er en hverdagsaktivitet. Hver eneste dag skal hunden ud at gå og du kan derfor ligeså godt bruge denne tid produktivt. En hundetur vil naturligvis aldrig være et spild af tid: at få disse timer om ugen til at koble af, få motion og komme ud i den friske luft, kan aldrig være tid der er dårligt spenderet. For det travle menneske, kan der dog godt forekomme et.
Læs mere »

Så nemt er det at låne på nettet når du skal have hund

Kategori:
Langt de fleste af os får på et tidspunkt brug for at optage et lån. Det kan være at vi står med drømmeboligen eller bilen der skal finansieres eller måske har vi bare ualmindeligt mange regninger i en måned. Men i dag er det også blevet mere og mere populært at låne hurtige penge på nettet hvis man har lyst til at forkæle sig selv med en rejse eller en.
Læs mere »

Hvorfor ikke tage dit kæledyr med på ferie?

Kategori:
En af de største problematikker folk hyppigt støder i hvis de både rejser meget og har dyr, er hvem der skal passe dyrene, mens de er afsted. De skal trods alt have mad, vand og hvis man fx har katte eller dyr i bur skal der også gøres rent efter dem. Hvis man har hunde skal de også luftes, og der er meget i vejen lige pludselig. (mere…)
Læs mere »