onsdag, juli 24, 2024

Ikoner af hunde

På denne side finder du grafik, samt andre sjove ting, som du frit kan benytte på din egen hjemmeside om hunde, eller i præsentationer, dokumenter m.m.

Ikoner i PNG format:

Bulldog IkonIkon ChihuahuaIkon Jack RusselIkon: cocker SpanielIkon: Golden Retriever

Hent zip-fil med alle ikoner i .PNG format

Hent zip-fil med alle ikoner i .ICO format

Det er fuldstændig gratis at benytte billeder, ikoner, og grafik fra denne side, men hvis du publicerer indholdet på din egen hjemmeside, beder vi dig om at linke til www.hunderacer.info. 

Se de mange fordele ved at have hund

 

I denne grafik fra Katoni.dk kan du få et overblik over alle de fantastiske fordele, der er ved at holde hund.  Med hjælp fra populære racer som en pomeranian, en boxer, en dobermann, en shiba inu, en schnauzer, en chihuahua og en chow chow bliver hele 16 fordele illustreret.

Hvis du selv kender en sød hund, har været hundeejer eller er vokset op i et hjem med hund, kommer det formentlig ikke som nogen overraskelse for dig, at mennesker kan have gavn af utallige fordele ved at have en hund i deres liv.

Du kender nok fordele som, at hunde giver et smil på læben, og at man styrker sin sociale kontaktflade gennem de mange gåture. Men vidste du også, at hunde kan være med til at reducere allergier og modvirke stress? Og at de kan forbedre din nattesøvn og forlænge din levetid? Den er god nok! Alt dette – og mere til – mener diverse undersøgelser at kunne tilskrive menneskets bedste ven.

I denne sjove og lærerige infografik bliver de nævnte fordele og mange flere illustreret på overskuelig vis med de vigtigste pointer. Hvis du gerne vil blive endnu klogere på de mange fordele og læse lidt om forskningen bag, kan du se mere her.