• 7 vilde og overraskende facts om hunde

  Hunden kaldes ikke menneskets bedste ven for ingenting. Den har udviklet sig parallelt med os, over de seneste 35.000 år. Som hundeelsker, ved du selvfølgelig en hel masse om vores firbenede venner – men her kommer nogle rystende facts som er med garanti overraskende selv for dig. Grøn Betyder Gå Der er omkring 35.000 herreløse hunde i Ruslands hovedstad, Moskva. Ud af den store forsamling, er der nogle stykker som har lært at navigere rundt.
  Læs mere »
 • Sådan får du tid til både fritidsinteresser og hunden

  Bare fordi man er gamer, betyder det ikke man laver andet. Men om man er professionel gamer, eller bare spiller som en hobby, så kan det altså tage meget tid af dagen. Det kan derfor være svært at give hunden nok opmærksomhed. Det er jo ekstremt vigtigt, at din hund får nok opmærksomhed, derfor skal der være fokus på dette. (mere…)
  Læs mere »
 • Australsk Terrier

  Den Australske Terrier er en lille, ruhåret terrier, der med sin lange, firkantede krop, spidse ører og kære, vagtsomme udtryk, næppe kan løbe fra sin oprindelse. En typisk terrier af sind og udseende og vellidt for dens gode sind. Pelsen er strid og ru og danner en karakteristisk krave fra ansigtet og ned over hals og bryst. Farven er elle nuancer mellem rød og sandfarvet, med eller uden blå, stålblå eller helt mørk sadel. Skulderhøjden.
  Læs mere »
 • American Foxhound

  Den Amerikanske Foxhound ligner den Engelske Foxhound til forveksling, men er lettere højere og noget mere langbenet. En typisk støver af sind og udseende. Alle farver er tilladte ifølge racestandarden, men typisk ses de i samme farver som eksempelvis en Beagle – brun med rigeligt, hvis ikke overvejende hvidt på ben, bryst og bug, samt varierende sort sadel. Skulderhøjden er mellem 53 og 64 centimeter, helst i den højere ende, og vægten ligger mellem 29.
  Læs mere »
 • Airedale Terrier

  Airedale Terrieren er den største af alle terriere og kaldes også meget passende terriernes konge. En velpasset og veltrimmet Airedale Terrier fremstår da også som en yderst flot og majestætisk hund. At det er en terrier, er man slet ikke i tvivl om med dens firkantede kropsbygning og det fine hoved med det karakteristiske skæg. Farven er altid gylden rødgul med sort sadel. Hvalpene fødes næsten sorte, men skifter senere, mens de vokser op til.
  Læs mere »
 • Engelsk Cocker Spaniel

  Den Engelske Cocker Spaniel er en forholdsvis lille hund, en typisk spaniel af udseende med sin slanke krop, lange, silkebløde ører og evige hundehvalpeøjne. Pelsen er middellang og glat og ligger tæt til kroppen, den må ikke være for tyk eller for krøllet. På benene er pelsen længere og danner smukke, silkeagtige faner, der matcher den lange pels på bryst og bug samt de lange ører. Engelske Cocker Spaniels findes både i ensfarvede, tofarvede, trefarvede.
  Læs mere »
 • Welsh Corgi Cardigan

  En lille, lang og kortbenet hund, kendt for sine store, ører, sit ræveagtige ansigt og sin nuttede, runde rumpe. Nært beslægtet med Welsh Corgi Pembroke. Begge racer går under det fælles kælenavn, Corgi. Kroppen er lang og rektangulær og pelsen kort og tæt. Hunden findes i alle mulige farver enten med eller uden hvide aftegninger. Alle farver er tilladte ifølge racestandarden, så længe den hvide farve ikke er dominerende. Skulderhøjden er ca. 30 centimeter og.
  Læs mere »
 • Cesky Terrier

  Cesky terrieren er en lille, kortbenet terrier med en firkantet kropsbygning og et karakteristisk, terrieragtigt ansigt med hængeører. Pelsen er kort på kroppen, men lang på maven og benene, samt i ansigtet og kræver jævnlig og omhyggelig pleje. Cesky terrieren findes både i gråblå, hvor hvalpene fødes sorte, eller lyd kaffebrun, hvor hvalpene fødes brune. Højden over skulderen er mellem 25 or 32 centimeter, og vægten ligger mellem 6 og 10 kilo. Om racen Cesky.
  Læs mere »
 • Beskrivelse af Leonberger

  Leonberger Vi får så ofte spørgsmålet: Hvad er en Leonberger egentlig for en hund? Hvad kan man bruge den til, hvad har den været brugt til? Hvordan er dens temperament? Kan man gå lydighedstræning med sådan en? En kæmpestor, nøddebrun/rødbrun, elegant, stærk, majestætisk, mild, glad, tilpasningsvenlig løve-bamse med store ører, stor hale og kæmpe poter. Sådan kunne man godt begynde en artikel om, hvad en Leonberger egentlig er. Men den er meget mere end det..
  Læs mere »
 • Great Dane

  Grand Danois Oprindelse Racens oprindelse er der noget tvivl om. Pt er den opført som værende tysk. Men den danske Grand Danois klub arbejder på at få den opført som værende dansk. Derfor kalder de den i Tyskland for Deutche Dogge og i Danmark Grand Danois eller Den Store Danske. Temperament En Grand Danois er trods sin størrelse utrolig rolig. Den er meget børnevenlig, dog skal man have et vågent øje for Grand Danois’en er.
  Læs mere »