Posted on tirs, 2019-08-20
Et bredt udvalg af sportsgrene interesserer danskerne, og hundevæddeløb er én af dem. Sporten, som efterhånden har en del år bag sig, bliver fortsat mere populær, og især online betting og dét, at det er muligt at vinde penge på sporten, spiller en rolle her. (mere…)
Læs mere »
Posted on tors, 2019-08-08
Menneskets bedste ven er hunden. Har man først haft hund én gang, er det svært at forestille sig et liv uden. Hundeindustrien er kæmpestor, det er alt inden for tilbehør og legetøj. Alle hunde fortjener et godt liv, og det ansvar har man som hundeejer. Der findes mange måder hvorpå man kan sikre dette, men en helt central del er at man fodre hunden med vitaminrigt hundefoder. Ligesom for os mennesker, skal der en god.
Læs mere »
Posted on tirs, 2019-07-23
Noget af det mest spændende ved at få ny hund, er at vælge hvilken race man skal have. Måske du er typen, der helst vil have den samme race, som du er vokset op med. Eller måske du overvejer at kaste dig ud i noget helt nyt. Der er flere ting du skal overveje, før du finder frem til din nye følgesvend. Det er vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvad det kræver.
Læs mere »
Posted on tors, 2019-07-18
Hunde er bløde, søde, glade og ikke mindst godt selskab. En hund er både et nyt kærligt familiemedlem og et stort ansvar. Det er ikke en beslutning, der skal ses let på. Der er mange faktorer, der spiller ind i valget om at udvide familien med en logrende ven. Det er derfor vigtigt at overveje nøje, alle de praktiske udfordringer, der kan være ved at have en hund. Når alt dette er på plads kan.
Læs mere »
Posted on tirs, 2019-07-02
Går du og drømmer om at anskaffe dig en firbenet ven? Har du trægulv derhjemme og er i tvivl om, om det går an? Bare rolig, du er langt fra den eneste, der har haft denne bekymring. Her kigger vi nærmere på kombinationen af hund og trægulv. (mere…)
Læs mere »
Posted on ons, 2019-05-29
Er du den heldige ejer af én eller flere hundehvalpe, der tumler rundt i dit hjem? Eller går du med tankerne om at investere i hundehvalpe inden for den nærmeste fremtid? Uanset om din husstand inkluderer nye hvalpe, eller du påtænker køb af hvalpe, er det på tide at overveje grundigt, hvordan du forbereder dig selv og ikke mindst boligen optimalt til livet med hundehvalpe. (mere…)
Læs mere »
Posted on man, 2019-04-15
Har du en hund, eller kommer det nye familiemedlem snart hjem? Uanset hvad bør du være sikker på, at din have er klar til at holde hund. Både for din og din hunds skyld. Har du allerede en hund, kan du med fordel tjekke, at din have er sikker. Har du købt en hvalp, kan du i ventetiden optimere din have, så haven er klar, når det lille væsen kommer hjem. (mere…)
Læs mere »
Posted on tirs, 2019-04-09
I dagens samfund er der meget fokus på, hvor meget sociale medier og diverse skærme fylder i hverdagen. Dette er især et omdiskuteret emne hos børn og unge mennesker, som ofte beskyldes for ikke at lave andet end at sidde foran skærmene. Det er altså ingen hemmelighed, at mange børn i dag ikke leger ligeså meget udenfor som tidligere. Dette kan du dog godt lave om på. I dette indlæg finder du tre tips til,.
Læs mere »
Posted on fre, 2019-03-08
Hunden er uden tvivl menneskets bedste ven, og det afspejles i alle de ting, man i dag kan købe til ens hund – eller andre kæledyr for den sags skyld. Der findes et hav af madvarianter, legetøj, udstyr og tilbehør som fx madskåle, hundesnore, rejsetasker, pelspleje, børster eller endda de bedste strygejern specielt til at stryge de mange outfits til ens små firbenede venner. (mere…)
Læs mere »
Posted on fre, 2019-02-15
Hvis du ofte sender pakker på tværs af landet – eller endda i udlandet – så ved du med sikkerhed, at det absolut ikke er ligegyldigt hvilken samarbejdspartner man vælger. Én af dem der på rekordtid har vundet indpas i branchen i Danmark, er DAO. (mere…)
Læs mere »