Posted on tors, 2020-11-26
Har du en hund? Har du lyst til at forkæle din hund lidt ekstra? Så er der en løsning til dig, og det kan være nogle gode godbidder. Der er flere gode grunde til, at du aldrig skal løbe tør for godbidder, når du har hund! (mere…)
Læs mere »
Posted on ons, 2020-10-21
Mange forbinder ikke umiddelbart iGaming med tanken om at have en hund – det ene er noget, man hygger sig med når man har lyst, det andet er en forpligtelse med masser af ansvar. Men sådan behøver det faktisk ikke at være. (mere…)
Læs mere »
Posted on tirs, 2020-10-20
Det er et stort ansvar at få en hund. Et ansvar som mange ikke altid er klar over, før de har fået hunden. Som ejer er det dit ansvar at hunden får mad, husly og motion. Hvor meget og hvor lidt motion en hund har behov for, varierer fra race til race. Nogle jagthunde eksempelvis, har et stort motionsbehov, og det skal du som hundekøber være klar over om du kan opfylde, inden du anskaffer.
Læs mere »
Posted on fre, 2020-10-16
Skal du købe nyt foder til din hund, er det vigtigt at vælge en type foder, der passer til dens racer. Der er nemlig forskel på, hvilken fodersammensætning, der egner sig bedst til de enkelte racer. Hver hunderace har nemlig deres egne ernæringsbehov, som du skal tage hensyn til, når du køber foder. Netop derfor er det vigtigt at sørge for at vælge foder, der er udviklet specifikt til en given race. Heldigvis er der.
Læs mere »
Posted on man, 2020-10-12
Rigtig mange hundeejere kender til denne problemstilling: Man vil meget gerne have en ferie, hvor der skal slappes af, og hvor batterierne skal genoplades. Men… man vil jo heller ikke efterlade sin hund. Så hvad gør man? Her kan du få fire gode råd til, hvordan du kan tage din hund med på rejsen. Herefter kan du også læse lidt mere om muligheden for at få hunden passet på en hundepension. Derved kan du selv.
Læs mere »
Posted on man, 2020-10-12
Et hundetegn er et lille skilt, der som oftest sidder i hundens halsbånd med informationer om ejeren. Skiltet er med til at sikre, at hunden kan komme sikkert hjem igen, hvis den er blevet væk. Oftest er hundetegnet i form af et lille stykke metal med ejerens navn, adresse og telefonnummer indgraveret i overfladen. Det er i Danmark lovpligtigt at udstyre sin hund med hundetegn. Men min hund er chippet? I Danmark er det lovpligtigt.
Læs mere »
Posted on man, 2020-10-12
Mange dyrevelfærdsorganisationer har kraftige holdninger, som relaterer sig til problemstillingen, om det er bedst at købe hund hos en opdrætter eller at adoptere en hund. Nogle af disse organisationer udtrykker sine holdninger meget direkte ved at sige, at hver gang der købes en hund hos en opdrætter, så dør der en hund på et internat. Så sort og hvidt er det dog ikke helt – især ikke i Danmark. Det er nemlig ikke alle familier,.
Læs mere »
Posted on man, 2020-10-12
Rigtig mange mennesker drømmer om at have en hund, som kan bidrage med liv og glæde i hverdagen. Det er dog ikke alle, der ender med at anskaffe sig en hund. Den største grund til dette er, at nogle mennesker er allergiske overfor hunde. Hvis du oplever symptomer, når du er i fysisk kontakt med en hund, kan det være, at du er allergisk. De typiske symptomer er: Kløe, nys og løbende næse. Hvis du.
Læs mere »
Posted on ons, 2020-09-16
En hund kan være en stor udgift. Ikke desto mindre vil det være ærgerligt, at det er økonomi, der skal afgøre, om du skal have en hund eller ej. Ingen hund fortjener at bo et sted, hvor der ikke er ressourcer til, at hunden kan leve et godt liv. (mere…)
Læs mere »
Posted on ons, 2020-07-22
Vil du forkæle din hund noget mere i hverdagen? Have råd til at give din hund det, den ønsker sig? Med de rette investeringer i aktier kan du sikre dig og din hund en lidt sjovere hverdag og få råd til det liv, I ønsker jer. Med den bedste ekspertise på markedet, kan du give din hund nogle sjove oplevelser i hverdagen, som de andre hunde vil misunde den for.  (mere…)
Læs mere »