Posted on tirs, 2021-01-05
Hunden er kendt for at være mennesket bedste ven, og der er mange der oplever en enorm glæde ved at have hund. Hvis du har gået og leget med tanken, så vil det højest sandsynligt blot være en forbedring af livet. (mere…)
Læs mere »
Posted on tirs, 2020-12-08
Smerter i ryggen kan være invaliderende i så høj grad, at man kan være sengeliggende i længere tid. Den logiske forklaring er naturligvis, at rygsøjlen er med til at holde os oprejst gennem dagen. Hvis der opstår komplikationer, eller andre problemer med ryggen og holdningen, kan det derfor have afgørende betydning for, om du overhovedet er i stand til at bevæge dig. Her er 6 bud på, hvad du kan forsøge at gøre for at.
Læs mere »
Posted on søn, 2020-12-06
Som ægte hundelsker kender du måske allerede nogle af spillene her på listen. Hvis ikke, så bør du komme i gang med det samme. Her har vi nemlig samlet en række spil med hundetema, som vi er helt vilde med.  (mere…)
Læs mere »
Posted on tors, 2020-11-26
Har du en hund? Har du lyst til at forkæle din hund lidt ekstra? Så er der en løsning til dig, og det kan være nogle gode godbidder. Der er flere gode grunde til, at du aldrig skal løbe tør for godbidder, når du har hund! (mere…)
Læs mere »
Posted on ons, 2020-10-21
Mange forbinder ikke umiddelbart iGaming med tanken om at have en hund – det ene er noget, man hygger sig med når man har lyst, det andet er en forpligtelse med masser af ansvar. Men sådan behøver det faktisk ikke at være. (mere…)
Læs mere »
Posted on tirs, 2020-10-20
Det er et stort ansvar at få en hund. Et ansvar som mange ikke altid er klar over, før de har fået hunden. Som ejer er det dit ansvar at hunden får mad, husly og motion. Hvor meget og hvor lidt motion en hund har behov for, varierer fra race til race. Nogle jagthunde eksempelvis, har et stort motionsbehov, og det skal du som hundekøber være klar over om du kan opfylde, inden du anskaffer.
Læs mere »
Posted on fre, 2020-10-16
Skal du købe nyt foder til din hund, er det vigtigt at vælge en type foder, der passer til dens racer. Der er nemlig forskel på, hvilken fodersammensætning, der egner sig bedst til de enkelte racer. Hver hunderace har nemlig deres egne ernæringsbehov, som du skal tage hensyn til, når du køber foder. Netop derfor er det vigtigt at sørge for at vælge foder, der er udviklet specifikt til en given race. Heldigvis er der.
Læs mere »
Posted on man, 2020-10-12
Rigtig mange hundeejere kender til denne problemstilling: Man vil meget gerne have en ferie, hvor der skal slappes af, og hvor batterierne skal genoplades. Men… man vil jo heller ikke efterlade sin hund. Så hvad gør man? Her kan du få fire gode råd til, hvordan du kan tage din hund med på rejsen. Herefter kan du også læse lidt mere om muligheden for at få hunden passet på en hundepension. Derved kan du selv.
Læs mere »
Posted on man, 2020-10-12
Et hundetegn er et lille skilt, der som oftest sidder i hundens halsbånd med informationer om ejeren. Skiltet er med til at sikre, at hunden kan komme sikkert hjem igen, hvis den er blevet væk. Oftest er hundetegnet i form af et lille stykke metal med ejerens navn, adresse og telefonnummer indgraveret i overfladen. Det er i Danmark lovpligtigt at udstyre sin hund med hundetegn. Men min hund er chippet? I Danmark er det lovpligtigt.
Læs mere »
Posted on man, 2020-10-12
Mange dyrevelfærdsorganisationer har kraftige holdninger, som relaterer sig til problemstillingen, om det er bedst at købe hund hos en opdrætter eller at adoptere en hund. Nogle af disse organisationer udtrykker sine holdninger meget direkte ved at sige, at hver gang der købes en hund hos en opdrætter, så dør der en hund på et internat. Så sort og hvidt er det dog ikke helt – især ikke i Danmark. Det er nemlig ikke alle familier,.
Læs mere »