onsdag, maj 22, 2024
Blog

Min hund piber hvis vi standser op

Jeg har en labrador blanding, han, 4 år…og nu er jeg ved at være godt træt af, at han giver sig til at pibe hvis jeg “tillader” mig at standse op under en gåtur !

Lige så snart jeg står stille 4 sekunder, går “pivdyret” igang. Et andet eksempel : Her på vores campingtur spillede mine unger og mand bordtennis og jeg kom forbi med hunden, satte mig ind (sammen med hunden) for at kigge på…og hele tiden piber hunden.

Og så da jeg satte ham udenfor døren, som stod åben og han kunne se os, fortsætter han piberiet. Er det ren og skær utålmodighed ? Siger han “KOM NU KOM NU VI skal gå videre”?! Synes aldrig at jeg har oplevet andre hunde reagerer sådan…de står da bare og venter..stille Så er der andre hundeejere der kender til problemet…eller ligefrem har et svar og/eller løsning?

MVH

Annette Petersen