onsdag, juli 24, 2024
Blog

Min hund stjæler

Hej Alle.

Vores lille hund har desværre udviklet sig til en rigtig lille tyveknægt.

Han sjæler alt spiseligt fra bordene og han går i skabet og stjæler fra frakkelommer etc.

Dog altid når vi ikke er i nærheden!!!

Så det er umuligt at tage ham på fersk gerning.

Jeg så engang en tv udsendelse om en hund der var så smart at den kunne åbne køleskabet, ovnene etc., og her anvendte hundetræneren et lille apperat der gav en ubehagelig brummelyd når hunden berørte køleskabet/spisebordet.

Er der nogle af Jer der kender sådan noget, eller har andre gode råd?

Jeg har netop købt et par smæk musefælder og overvejer at lægge dem under et viskestykke på spisebordet, og hvis han så spinger derop og skal støvsuge bordet, så giver smæklyden ham måske en forskrækkelse.

Jeg håber jo bestemt ikke at skade hunden, men det er efterhånden helt uacceptabelt, for han stjæler fra bordet blot man går ud med skraldespandet f.eks.

Vi mener ikke at det drejer sig om lederskabet, idet han slet ikke protesterer når/hvis man tager det stjålne mad fra ham, og han iøvrigt bliver trænet, både klikkertræning og brugshundetræning og får masser af motion både i form af leg med vores andre hunde samt lange gåture og lange cykelture.

Når jeg ser vores tre hunde spise kødben f.eks. tager de heller aldrig benene fra hinanden, men hvis én af hundene går fra sit ben, så er det “tilladt” at en anden hund snupper benet (eller legetøjet).

Jeg forestiller mig at vores lille Terrier faktisk opfatter situationen lidt ligesådan, altså når vi forlader bordet, eller lader en jakke hænge med guf/slik i lommen, ja så må han gerne tage hvad der efterlades.

Har I nogle forslag til hvordan vi bearbejder problemet?

Hilsen Annett