onsdag, maj 29, 2024
Blog

Forslag til godbidder

Da Otto er en kræsen lille hund (har aldrig været madglad, aldrig hugget sin mad i sig og kan gå flere dage uden mad) og vi samtidig prøver at aktivere ham med bl.a. mad samt bruger godbidder i træning, er vi stødt på et problem.

Jeg må nemlig gå til bekendelse og indrømme, at vi er endt ud med at bruge Frolic og leverpostej igen og igen, for det er det eneste som Otto gerne vil have (i hvertfald for det meste ). Jeg er ikke den store fan af Frolic eller leverpostej, og jeg vil meget meget gerne have nogle alternativer.

Vi har prøvet alt muligt og er kommet til den konklusion, at Otto kun gider bløde godbidder. Er der nogen derude der kan anbefale nogle gode (og gerne sunde) bløde godbidder eller foder – enten nogen man kan købe eller selv lave.

Mange har anbefalet, at vi bruger legetøj til belønning af Otto, men det er også meget lidt lejetøj, som han er interesseret i. Reelt set er der to ting som interesserer Otto – dyr og mennesker .

Det skal siges her til sidst at Otto hverken er overvægtig (fordelen ved at have en hund der ikke er madglad) eller i dårlig stand (dyrlægen siger han er ganske sund).

Jeg synes bare ikke Frolic og leverpostej skal fylde så meget af hans diæt som det gør i øjeblikket.

Mvh Randi