onsdag, juni 12, 2024
Blog

Børn, hund, arbejde – uden dårlig samvittighed

Kære alle,

Mit spørgsmål er såre enkelt, hvordan får jer med hunde, børn, arbejde og familie hverdagen til at gå op i en større enhed, og så samtidig sove 7 timer i døgnet? Jeg tænker lufteture, gøre unger klar, drøne hjem fra arbejde, lufte hund (med baby under armen?)lave mad, træne/hygge med hunde, være en super obs mor og kone?

Jeg har en eller anden fordom/opfattelse, at man kan gøre super meget for sin hund når man er uden børn og et et 8-16 job, men hvad nu, hvis man gerne vil bibeholde den gode hundestil samtidig med at man har familie? Er det så på bekostning af hunni?

Det var ikke så lidt herfra, men tænkte, at når jeg nu har været fraværende herinde fra, så måtte jeg hellere vende tilbage med årets

spørgsmål 🙂

Venligst Solvej