onsdag, juli 17, 2024
Nyheder

Kom godt i gang med haven inden sommer

Ligner haven en vildmark med planter og ukrudt, som vokser i øst og vest og næsten gør, at bunden af haven virker usynlig? Det kan være svært at gribe an, hvordan man skal starte med haveprojektet og det kræver også en god kærlig hånd, men der er hjælp at hente, med det rigtige udstyr til det. Læs med her.

Klargøring af haven, hvordan skal man starte? Hvis haven skal blive et dejligt sted at opholde sig når de lune sommerdage kommer, så er der nogle gode råd til, hvordan at man kan gå i gang. Det kræver helt sikkert noget udstyr og nogle redskaber at arbejde med, men heldigvis har Harald Nyborg det meste, som man lige står og mangler. Skal træerne eller buskene beskæres, så er der blandt andet et udvalg indenfor beskærersakse.

Man kan også finde river, spader og plæneklippere, som bare nogle få nævnte fra deres store udvalg. Mangler du plads til at opbevare alle haveredskaberne, kan man også få et redskabsrum, som fint kan stå i haven.

Når man har de rigtige redskaber, kan man for eksempel starte med at fjerne ukrudtet i haven. En oprydning i bedene, kan være en fordel hvis, at du planlægger at skulle plante eller så noget nyt. Det samme gælder også køkkenhaven, hvis du skal til at klargøre til nogle nye grøntsager eller andet. Hvis sommertiden har skiftet over, ja så hedder det jo at havemøblerne skal stilles ud, hvor de sikkert også trænger til en kærlig hånd, inden de skal bruges til sommer.

Gør sommeren sjovere med udendørs spa bad

Hvis sommerferien skal nydes hjemme i haven, med kølige drinks og masser af liv og glade dage, så kan man med fordel anskaffe sig en pool, eller et udendørs spa bad. Det lyder som om det kræver, at man graver et stort hul i jorden for at lave en pool for eksempel, men sådan behøver det slet ikke at være. Hos Harald Nyborg kan man få et stort udvalg af for pools, som man kan pakke væk, når sommeren er ovre.

Man kan også finde masser af produkter til rengøringen til pools og her er det vigtigt at man bruger klor. Hos Harald Nyborg kan du finde de rette midler til netop dette formål. Det er altid vigtigt at læse vejledningen grundigt igennem, når det handler om blandt andet rengøringsmidler som disse.

Hvis det er fordi man hellere vil sidde og boble i et lunt spa bad, kan man finde gode priser på netop oppustelige udendørs spa bade. Det har vist aldrig været nemmere at få sådan en luksus hjem i egen have. Når de varme sommeraftener kommer, er det skønt at kunne sidde og nyde livet et spa bad ude i haven eller på terrassen.