onsdag, maj 29, 2024
Blog

Måske er hunden syg

Vores tæve på 6 mdr. er begyndt at hyle som om hun har ondt. Det startede i går hvor hun lå og klynkede i sin kurv. Vi tog til dyrlægen, som gav hende noget pencillin mod blærebetændelse. I dag virker det som om hun har lidt mere ondt og da vi ringende fik vi af vide, at vi kunne give hende ½ kodymagnyl.

Det hjælper dog ikke det helt store, og hun har stadig ondt. jeg synes det ser ud som om der kommer noget gult snask, (ligner betændelse) ud af tisseåbningen, og hun hyler hvis man begynder at undersøge hende.

Hun er ikke helt frisk, går langsomt og bevæger sig generelt lidt besværet. Vi har ikke noget termometer, men tror ikke hun har feber (er der andre tegn på feber man kan observere?).

Nu tænker jeg jo lidt at hendes meget underdanige adfærd, måske har skyldtes at hun hele tide har haft lidt ondt?? Hun er en herreløs hund vi har overtaget, og hun har været meget underdanig og hylede så snart man tog lidt for hårdt på hende. Kan det have noget med dette at gøre, jeg mener hvis det nu er kronisk?

Vi ringer nok til dyrlgæen igen her i eftermiddag hvis der ingen synlig bedring er. men vil gerne have et par ekstra øjne på sagen, da jeg ikke aner ret meget om hundesygdomme.

På forhånd tak

Jeanette