onsdag, maj 22, 2024
Blog

Få hunden til at dække

Hej

Da der er så mange vidende hundefolk herinde vil jeg gerne bede om et godt råd.

Vi har en dejlig lille Yorkshire terrie på 14 uger. Hun har indtil nu lært at sitte og at danse. Nu vil jeg så gerne lære hende at dække, mine andre hunde (retrievere) har jeg lært det ved,at få dem til at sitte og så føre godbidden ned langs brystet og videre ned på gulvet. Hunden har så fulgt bevægelsen ned og har lagt sig.

Det er så ikke tilfældet med My men hun er jo også meget nærmere gulvet og bøjer bare hovedet. Hun aner simpelthen ikke hvad jeg ønsker af hende.

Nogen der kender andre metoder til at lære hunden at dække.

Den med at sig dæk når hun ligger af sig selv duer ikke for enten er det fuld fart frem eller også flader hun fuldstændig ud på ryggen eller siden.

Gitte