lørdag, maj 25, 2024
Nyheder

Foreviggør din hund!

Ja det er faktisk muligt, sådan da. I dag er det nemlig en mulighed at få trofaste Fido genskabt på adskillige måder, levende såvel som knapt så levende. Det afhænger selvfølgelig af midlerne, lysten og om hvor vidt man vil udforske de nye teknologiske vidundere for at få sin bedste ven igen.

Generation Z

Bare rolig, vi snakker ikke om at anskaffe dig en præpubetær teenager som passivt ligger ved din side, tranfikseret til mobilen. – sådan en har du nok i forvejen og sikkert grunden til du fik en hund i første omgang… Men er du i den heldige situation at Fido, inden sin død, havde været mor eller far til et kuld hvalpe er det en oplagt mulighed for at få ”noget” af Fido tilbage ved at adoptere en af dens efterkommerne. Ganske vist ville denne nye hvalp ikke være den samme som den Fido du kendte, men givetvis sikkert have nogle af de samme karakteristika og måske en smule af Fido’s væremåde hvis du er heldig.

Sig det med billeder

Hvis tanken om at få en ny lille Fido, som ligner Fido, men ikke er Fido, virker for dum, så kan man altid udtrykke sin kærlighed eller sorg over tabet af hunden via billeder. Her kan man virkelig være kreativ med eksekveringen og hvor kun himlen er din begrænsning. Mange får lavet tatoveringer med et portræt af hunden, andre får en kunstner til at gengive hunden på lærred og papir så man kan hænge det op i dagligstuen over sin ynglings stol. Du kan også få det lavet som billeder til din væg. Nogle steder er det også muligt at få prints til puder og senge, så ingen af ens gæster er i tvivl om at man er en ”crazy dog-person”- to fluer med et smæk!

Leg med på fremtiden

Kan du derimod bare ikke undvære den kæreste søde Fido og bare ikke vil have andre end ham ved din pejs, så er der nu kommet et svar på dette problem. I Kina spiser de hunde siger man, men nu er skuden vendt og gjort det muligt at få skabt en klon af din egen dejlige Fido dernede. Det ydre vil på alle måder ligne originalen, men der mangler endnu forskning på området om også sindet følger med. En anelse tvivlsomt, men der er ingen tvivl om at selvom du får din nye lille klonede Fido med hjem efter et hurtigt besøg, så ender surrogatmoderen ofte på spisebordet efter hele eskapaden. Altså, hvad man dog ikke gør for de kære små guldklumper!

Om Mynewart

Grundlagt i 2016, åbnede i Sverige i 2017. Mynewart har med hjemmesiderne www.mynewart.dk og www.mynewart.sefor alvor taget et skridt ind på markedet for salg af billeder og malerier på nettet. Galleriet, der blev grundlagt i begyndelsen af 2016 havde en klar ambition, der ser ud til at lykkedes: Moderne kunst til billige priser. Modsat de traditionelle gallerier, hvor et maleri koster mange tusinde kroner, så tilbyder Mynewart nu både danskere og svenskere billige billeder til væggen. Samtidig har galleriet et kæmpe udvalg af moderne billeder – der er alt fra det meget abstrakte til næsten fotorealistiske malerier.