onsdag, juni 12, 2024
Blog

Hvalp der hikker

Jeg har hentet en hvalp i Østrig – kom hjem med hende i tirsdags. Hun er nu 10 uger. (Amerikansk Akita). Hun hikker meget synes jeg – 3 – 4 gange om dagen får hun et minut ca. hvor hun hikker. Min børnlærdom siger at hunde der hikker kan have orm. Hun har fået ormkur 3 gange ind til nu – senest 27 oktober. Så jeg vil jo ikke bare stoppe ormekur i hende før det

er nødvendigt. Hun er i super form – flot foderstand (ingen stor rund mave), blank pels og masser af energi. Så hun ligner ikke én der har orm.

Jeg vil ringe og snakke med dyrlægen om, om hun skal have en ormekur. Ellers skal jeg jo først til dyrlægen med hende, når hun skal have sin 12 ugers vaccination om 2 uger.

Det jeg egentlig bare vil med dette indlæg er at høre andres erfaringer med hvalpe og hikke. Det er 11 år siden jeg sidst har haft hvalp, så jeg kan ikke rigtig huske om det er normalt at hvalpe hikker.

/Anne-Lise