onsdag, maj 29, 2024
Blog

Hyler og skriger når han er alene hjemme

Jeg har lige fået en lille tjekkisk rottehund, jeg har haft ham i 2 dage nu og han piver hele tiden undtagen når han sover og spiser. ved godt han lige skal vænne sig til sit nye hjem og det var heller ikke just et godt hjem han kom fra. Han er 12 uger. han render i røven af mig hele tiden og piver. Han vil hele tiden op og sidde ved mig men vil også gerne lege når jeg gør det med ham. Men så idag blev jeg nød til at skulle på arb. Og jeg gjorde mit for at han kunne være alene, tændt musik, lagde min dyne ned på gulvet og gav ham noget at tygge på og smed nogen godbidder, og han har så adgang til hele lejligheden.

Men da jeg gik kunne jeg høre at han skreg helt nede på gaden. Jeg har det bare så dårligt med det, men jeg var nød til at skulle på arbejde.

Og han skal være alene i 4 timer idag. Hvad skal jeg dog gøre?

Lisbeth Jørgensen