onsdag, juli 24, 2024
Blog

Kan din hund ikke være alene hjemme

Har du som mange andre danskere anskaffet dig et ekstra familiemedlem i en tid hvor der har været masser af tid og plads til at gå derhjemme og være nærværende, men har du nu et job der kræver at du skal ud ad døren hver dag, så har du måske også situationen hvor hunden ikke forstår at den nu skal være alene hele tiden, for sådan har det jo aldrig været før.

Se på dine muligheder

Det er desværre en situation der ses meget til, fordi kommende hundeejere ikke altid tænker over at det er i mange år fremadrettet at hunden skal passe ind derhjemme. Nogle afleverer deres hund til et internat men heldigvis er der også de hundeejere der tager et ansvar og i stedet finder løsninger, som kræver en anden arbejdssituation eller så hunden kan lære at være mere alene ved hjælp af træning.

Det kan virke helt umuligt ikke at skulle afsted på arbejde hver dag og efterlade hunden derhjemme, men der findes mange muligheder for at undgå de mange timer væk fra hjemmet. Nogle personer får muligheden for at arbejde mere hjemmefra efter en snak med chefen, mens andre hopper helt i den selvstændige gade og måske kaster sig over https://kryptovalutakurser.org/ og andre lignende sider, hvor man kan komme ind i en lidt mere anderledes verden.

Internettet er spækket med alverdens guidning om hvordan man oddser online, beste casino, handler de bedste aktier osv., så har man et hoved der forstår det, så kan nogle faktisk godt leve af det.

Gentagelser er vigtige

Kan du ikke se dig selv i en hverdag med aktier og krypto-valuta, så skal du måske tage en snak med din chef om det kan lade sig gøre at noget af dit arbejde foregår derhjemmefra. Måske det ikke kan lade sig gøre i en længere periode, men så kan du måske få et par måneder hvor du når at træne din hund til et naturligt forhold til at være alene hjemme.

Selv de gamle hunde kan lære nye kunstner, men det kan kræve lidt flere gentagelser. Det er vigtigt at du ikke går træt i at skulle gentage dig, for det er hundens måde at lære bedst på og når den til sidst fiser ind på lystavlen for din hund, så er du der hvor du med ro i sindet kan drage afsted på arbejde som du burde, uden at bekymre dig om din hund står og hyler og gør eller ødelægger inventar i hjemmet.

Den gode træning for din hund

Et godt fif du kan starte med i din træning er, at du vænner din hund til at du går ud og ind ad hoveddøren uden den. Gør det mange gange, indtil din hund ikke gider at rejse sig når du åbner hoveddøren og bare bliver liggende helt ligeglad i kurven.

Denne øvelse skal gøres mange gange, for du vil sikkert opleve at du efter en halv times pause, skal gøre det flere gange igen. Herefter prøver du at blive ude i få minutter ad gangen og skalerer stille op til halve timer, hele timer og til sidst er du der hvor din hund ved at du kommer hjem.