fredag, juni 14, 2024
Nyheder

3 gode grunde til at fragte med DAO

Hvis du ofte sender pakker på tværs af landet – eller endda i udlandet – så ved du med sikkerhed, at det absolut ikke er ligegyldigt hvilken samarbejdspartner man vælger. Én af dem der på rekordtid har vundet indpas i branchen i Danmark, er DAO.

DAO er et godt eksempel på en virksomhed, som har formået at bruge deres eksisterende evner og værdier, til effektivt at udvide forretningen. Forkortelsen står for Dansk Avis Omdeling, og firmaet startede da også ud som lige netop dette. Det er det største selskab af sin slags i Danmark, og har siden 2005 leveret aviser, blade og gratisaviser (metro-aviser) rundt omkring i landet. Det betyder at de allerede har biler og ruter på plads, og da de begyndte at udvide deres forretning til også at dække behovet for billig levering af pakker, virkede det som et ganske oplagt valg.

 

Nyd godt af leveringstidspunkterne med DAO 365

Det at DAO har stået for morgenlevering af aviser og tidskrifter betyder logisk nok, at de typisk har kørt om natten. Det gør sig i grove træk også gældende for deres pakkeleveringer. På denne måde kan du altså få dine leveringer ud til kunderne hurtigt, så de har dem ganske få dage efter deres bestilling. Når DAO kører ud med aviser, gør de det på alle tider af døgnet – og det gælder også i weekenden. Det betyder at du får ekstremt hurtig og effektiv levering – hele tiden.

Faktisk nævner DAO at 99% af deres leveringer er fremme allerede næste dag, så hvis du kan få indleveret dem til tiden, kan du roligt stole på at deres bude nok skal klare resten.

Hvis du er erhvervsdrivende, og hurtigt skal have reservedele eller andet fragtet internt i din virksomhed, koster det penge for hver dag der går. Derfor kan du med fordel benytte dig af DAO 365, for at sikre dig hurtig levering. Og er du indehaver af en webshop, kan vi garantere dig for at dine kunder vil sætte pris på at der er levering alle ugens 7 dage. Det kan være med til at styrke dit image, sikre tilbagevendende kunder – og sørge for at hver kunde er tilfreds med deres ordrer.

 

Få leveret til ind-og udland med DAO 365

At DAO har styr på deres indenrigs ruter, er ingen hemmelighed. Det har de haft år til at finpudse. Men når man skal vælge en samarbejdspartner til at fragte sine ting rundt omkring, er det også vigtigt at sørge for at de dækker behovene for at fragte til udlandet – både hvis du allerede sender til udland, men også hvis du har planer om at gøre det på sigt.

Med DAO365 kan du også få leveret til 23 andre lande i Europa – og benytte samme firma, samme tracking system, og samme service. Så bør langt de fleste virksomheders behov være dækket ind. Det letter din administration, og gør at du kan købe pakkelabels ind i større partier så du kan opnå bedre rabatter.

 

Få mange års erfaring til små priser

Grundet DAOs effektive ruter, og det faktum at de allerede skal ud og køre vejene tynde, har du mulighed for at få særdeles attraktive priser på din fragt. Sammenhold det hele med, at de er den nye dreng i klassen på kurér markedet, så hjælper det også kun til at priserne er i orden. Men det bedste ved DAO er at det kun er ”logoet” der er nyt. De har over 10 års erfaring med fragt og levering i Danmark, så her har du for alvor mulighed for at få gode priser og gode produkter. Måske er gammel vin på nye flasker ikke altid så skidt?