onsdag, juli 17, 2024
Blog

Aktiviteter du kan lave under hundeturen

En hundetur er en hverdagsaktivitet. Hver eneste dag skal hunden ud at gå og du kan derfor ligeså godt bruge denne tid produktivt. En hundetur vil naturligvis aldrig være et spild af tid: at få disse timer om ugen til at koble af, få motion og komme ud i den friske luft, kan aldrig være tid der er dårligt spenderet.

For det travle menneske, kan der dog godt forekomme et element af stress under disse ture. Her kan man jo ikke få lavet noget, andet end at gå en tur med sin hund.

Eller kan man? Blot fordi man ikke sidder foran sin computer betyder det jo ikke, at man ikke kan få udrettet noget i løbet af disse timer. Så længe du danner dig en idé om hvad der er realistisk at opnå på disse ture, er der ingen grund til at du ikke kan være produktiv på disse hundeture.

 

Bring familien sammen under hundeturen

Gåture med familiens hund er eksempelvis en oplagt mulighed for at få noget kvalitetstid med familien. Køb en is til turen, leg nogle lege eller synge nogle børnesange hvis de små er med. Familietid er enormt vigtig at gøre plads til, og der er ingen grund til at denne tid skal foregå foran fjernsynet et par timer hver aften.

Ved at tage hele familien med på hundeturen, kan I alle sammen være sammen, uforstyrret af fjernsyn, telefoner og andre apparater. Særligt for de helt små, vil det være en enormt sjov og hyggelig aktivitet, at få lov til at være med til at gå en tur med hunden.

Få familien ud af hjemmet, når I skal være sammen. Der skal jo være tid til familien og hunden skal jo ud at gå hver dag, så der er ingen grund til ikke at slå disse aktiviteter sammen.

 

Lad dig inspirere af ruten til din næste fest

De dage det ikke er muligt at få familien med ud at gå, er der naturligvis andre ting du kan bruge turen på. Der er ingen grund til at betragte et par timer om ugen alene som spildt tid. Her har du endelig muligheden for at reflektere og overveje de ting, som du ellers har kastet til siden.

 

Eksempelvis kan du her bruge til at planlægge din fest før du har udskudt. Der er mange elementer i at holde en fest og et par gåture kan derfor gøre underværker i processen når der eksempelvis skal findes inspiration til tema, gæsteliste og eventuelle gaver.

Det er aldrig spild at tid at gå nogle gode, lange ture med sin hund. Men hvorfor ikke udnytte denne tid endnu mere? Ved eksempelvis at finde kvalitetstid med familien eller lade dig inspirere til festtemaer, er disse par timer hver uge rigtigt godt givet ud.