fredag, april 12, 2024
Blog

Angreb på en anden hund

Jeg har to hunde, Carlos/hanhund – en blanding af Sibirian Husky, Golden retriever og labrador og Roxy/hunhund – en blanding af Cockerspaniel og Papillon.

De forguder hinanden og Carlos er så god overfor hende. Kunne ikke finde på og gøre hverken den eller vores lille datter noget. Men nu er det sådan at et stykke herfra er en Labrado/hunhund i løbetid og den har været her et par gange og “hente” carlos.

Der er også en anden hanhund som er interesseret (En lille skots terrier) og igår angreb carlos ham og var meget voldsom ved ham (Jeg så ikke selv hvad der skete, men den andens ejer ringede og fortalte det)Der var kamp om hunhunden og Carlos er jo stor i forhold til anden hanhund, så han har jo vundet den kamp på forhånd.

Men er bare så frustreret, for ved ikke hvad jeg skal stille op med ham. Har virkelig ondt at den anden hund og dens familie, hvis det var så voldsomt som de sagde. Dog tog de ikke til dyrelægen med den igår. Jeg er forvirret, skal jeg få Carlos aflivet eller hvad skal jeg?

Han skal ihvertfald kastreres og så skal han ikke have lov og “tusse” rundt uden opsyn og skal i snor. Det skal siges at vi bor på landet, så vi har ingen tætte naboer.

Håber i vil give mig nogle gode råd, for jeg elsker min hund og vil ham bare det bedste.

På forhånd tak..

Solvej