tirsdag, juni 25, 2024
Nyheder

Få fred og ro fra Fidos gøen, når du arbejder

En hård banken, der gentager sig selv, lyder fra gulvet under dig. Din hund har fundet sit enorme kødben, og ligger nu og gnaver i det. Ti minutter senere farer din hund rundt, og leger med sit pivedyr.

Du kender det godt. Du har taget dit arbejde med hjem, eller du er selvstændigt virksomhedsdrivende, og midt i arbejdet farer din hund rundt med dets pivedyr, kradser op af vinduet eller gør efter postbuddet.

 

Hunden er menneskets bedste ven, og vi elsker vores lodne ven. En hund bliver hurtigt en del af ens familie, og vi giver vores kæledyr vores ubetingede kærlighed. Når du kommer hjem efter en lang arbejdsdag, så står Fido ude ved hoveddøren, klar til at byde dig velkommen hjem med kærlige slik. Ja, glæden ved at have en hund er usammenlignelig.

Problematisk kan det dog føles, når man midt i ens arbejde, der hvor man behøver allermest stilhed og koncentration, konstant bliver distraheret af ens hund. De fleste kender det nok fra dem selv. Det samme gælder også, hvis man har børn eller bor sammen med nogen. Det kan være noget så frustrerende, hvis man har en deadline, som man skal overholde, og man på ingen måde kan finde den ro, der er behov for, for at ens arbejde kan fuldføres. Forsøger du at søge tilflugt i et andet lokale følger Fido måske efter dig, eller piver udenfor døren.

 

Fido kan godt være lidt alene

Nogle gange bliver man nødt til at tænke i alternativer. Her kunne et kontorhotel måske være en mulighed for dig. Uanset om du lige er startet op som selvstændig, eller bare ønsker at få en kontorplads i et inspirerende og motiverende miljø, så er et kontorhotel måske løsningen for dig. Der er mange kontorhoteller spredt ud i det ganske land, så mon ikke det er muligt at finde ét nær dig?

Er dine børn for små til at være alene hjemme, kan du måske overveje at opdrive en barnepige. Så kan du tage på kontoret med god samvittighed, og undgå alt bekymring angående ikke selv at hente børnene i børnehaven, eller ikke være hjemme før til spisetid. Så skal du selvfølgelig også tænke på, at Fido skal luftes flere gange om dagen. Hvis dine børn ikke er gamle nok til at lufte Fido, er det en god ide at sørge for en hundelufter, eller lade din hund tisse i haven.