lørdag, april 13, 2024
Hunderacer

Sådan får du tid til både fritidsinteresser og hunden

Bare fordi man er gamer, betyder det ikke man laver andet. Men om man er professionel gamer, eller bare spiller som en hobby, så kan det altså tage meget tid af dagen. Det kan derfor være svært at give hunden nok opmærksomhed. Det er jo ekstremt vigtigt, at din hund får nok opmærksomhed, derfor skal der være fokus på dette.

Hold pauser sammen med hunden

Når man gamer, sidder man ned i lang tid og kigger direkte ind en skærm. Det kan ikke undgås. Men det betyder også, at man en gang imellem skal holde en pause, da det ikke er sundt at sidde der for længe. I stedet for at tage en pause, hvor du bare lægger dig på sofaen alene eller laver noget mad, kan du stedet lave noget med hunden. I kan gå en tur, gå ud i haven eller bare ligge og putte og kæle sammen.

Det er altså vigtigt, du får holdt flere pauser, især hvis du bruger flere timer foran skærmen. Sid der aldrig mere end en time ad gangen. Desuden er det også sundt for jer begge to at få noget kontakt med et andet levende væsen. Din hund har brug for, at du ser den, hører den og elsker den, og du har brug for det samme, selvom du ikke ved det. Så I hjælper faktisk bare hinanden, når I bruger tid sammen.

Lav et skema over dagene

Noget du kan gøre for at sikre dig, du både får tid til din gaming, og får tid med din hund, er at lave et skema. Med et skema over dagene, kan du få tid til dit CSGO-Betting.io/da, og samtidigt også være sikker på, du ikke lader din hund i stikken. Hvis ikke din hund får nok opmærksomhed, er der stor chance for den vil begynde at opføre sig anderledes, gø, knurre og alt muligt andet, bare for at få din opmærksomhed.

Læg altid tider ind på dagen, hvor dig og din hund kan bruge noget tid sammen. Gå altid mindst en tur om dagen, og få gerne noget hygge og leg ind også. Det er okay, hvis der er enkelte dage, hvor du ikke har tid til det hele, men generelt skal der altså være nok tid til din hund. Hvis du gerne vil undgå en hund der gør og så videre, så er det vigtigt, du bliver ved med at bruge tid med hunden. Det er jo også dit arbejde at opdrage din hund, så hvis ikke du gør det, hvem gør det så?

Hvis ikke du har tid til at have en hund, så skal du ikke have en. Sådan er det bare. Hund er ligesom børn, og de har brug for dig. Så lær at find tid hver dag, hvor du kan vise din hund den kærlighed du har. Hvor du kan give din hund lov til at få sin motion, og hvad der nu ellers er vigtigt i hunde i livet, du kan sagtens finde tid, selvom du har en tidskrævende hobby.