onsdag, juli 17, 2024
Blog

Er beagler bare sådan

Kære alle,

Jeg var til en familiekomsammen igår, hvor der var en noget uopdragen beaglehan på 2 år. Han var overalt, på bordene, kradsede på døren, kunne ikke ligge sig ned etc. Jeg har en anden bekendt, som også har en beagle, og den er ligeså uopdragen (!) Meget af den uønskede adfærd havde noget med madsøgen at gøre, og jeg ved at denne hund er meget glad

for mad, MEN jeg har altså også hørt om beagler, som var til at være i stue med, og som man ikke skulle bære over med.

Jeg har lidt en teori om, at mange synes at det er en sød lille hund, men ikke helt formår, at opdrage den efter det format den nu en gang har, så den er til at være i stuen med, forstå mig ret. Jeg mener, det er jo set, at andre små hunde ikke får samme opdragelse som store hunde, idet det ikke er “ligeså” nødvendigt. Det er jo en støver, en jagthund, som vel i bund og grund skal aktiveres mere end en tur rundt i boligblokken?

Har jeg bare været uheldig med de beagler jeg har mødt eller? Jeg har tidligere hørt fra hundetrænere at de lidt laver grin med beagler, eller siger, sådan én skal I aldrig købe, og tænkte bare at det var en joke at den var så “slem” at opdrage – men måske der er noget om snakken?

Hvad er jeres opfattelse?

/Solvej