søndag, juni 16, 2024
Blog

Hunde i flok

Hej,

Jeg kunne godt tænke mig at høre fra personer med erfaring mht. hunde i flok(her tænker jeg på mere end 2 hunde)

Vi har selv 2 hunde, og jeg går og drømmer om en 3 hund…

Efter vi er flyttet på landet har vi jo pladsen!

Egentlig har jeg ikke de store betænkninger, det skal være en tæve, sådan at Elvis stadig er “ene hane i kurven” Hundene er nu 2 og 3år,så det skulle ikke være noget problem at få en ny

ind i flokken..

Emma er jo ikke helt faldet ud som jeg havde håbet rent træningsmæssigt,og jeg er lidt træt af at manden altid”høster frugten af mit arbejde” forstået på den måde at de dage hvor vi træner agility, tager han Elvis og jeg står tilbage med Emma….

(det er mig der står for den daglige træning)

Jeg er lidt træt af altid at have fornøjelsen af hende ,da hun altså bare slet ikke arbejder som Elvis som altid er glad for at komme ud og bestille noget..

Emma foretrækker en varm seng istedet for..

Men på alle andre punkter er hun jo min hund,så måske hun ville blive lidt ked af at der kom en 3 hund?

Og manden mener jo også at det kommer til at knibe med pladsen i bilen men jeg ved at når nu vi skal til at starte konkurrencer med Elvis i foråret, så er der en grim misundelse der vil knurre i min mave…

Jeg vil synes det er træls altid at skulle stå på sidelinjen..

Det fungerer ikke super hvis vi begge træner med ham på samme tid/aften..

Men når nu rammerne ellers er i orden ,så synes jeg jo det er en god ide!, jeg har også en helt klar ide om hvilken type hund jeg gerne vil have,egentlig helst en klon af Elvis,men det ville nok være lidt for mærkeligt.

Mine forældre har tidliger haft 3hunde med et knapt så heldigt resultet,men de laver abselut heller ingen form for træning med deres hunde.

Men hvad siger i? er her folk der har mere end 2 hunde og hvordan får idet til at fungere?

Mvh Lisbeth Elvis og Emma