onsdag, maj 22, 2024
Blog

Min hund piver til andre hunde

Hej allesammen.

Jeg har en Rottweiler på 2år, han er ret fredelig, han hverken gør eller knoer og prøver aldrig at dominere andre hunde, mit/hans problem er derimod at hver gang han ser eller hører en anden hund begynder han at pive helt ulideligt, nogle hunde tager det fint nok og hilser på ham, hvor efter det så stopper, men mange hunde bliver “forvirret” af det og bliver aggressive overfor ham. det er alle størrelser hunde.

Problemet har stået på længe og har ikke taget det særlig seriøst fordi min hund altid bare har været “ynkelig” ligegyldig hvor aggressiv den anden hund så end blev, men ja, nu er han begyndt at svare igen og jeg vil ikke have at det ender galt.

Jeg ved ikke om problemet er startet efter at han er blevet angrebet flere gange eller om angrebene på ham er kommet fordi han altid har været underdanig.

Har ikke hørt eller været ude for det med andre hunde, men jeg håber virkelig der er nogle af jer der kan hjælpe eller give gode råd

alligevel, efter som jeg på nuværende tidspunkt ikke har råd til en hunde psykolog.

MVH

Solvej