mandag, april 15, 2024
Nyheder

Tre bud på ferier med hunden

Ens hund er et familiemedlem, og det kan være svært at undvære den, når man har lyst til tage på ferie. Heldigvis er der masser af muligheder for at få hunden med på sin rejse, så du ikke skal bekymre dig om hverken pasning eller savnet til den. Her kommer tre forskellige ferie, du kan overveje, hvis du ikke kan forestille dig at holde ferie uden familiens firbenede ven.

Bliv i skønne Danmark

En tur på ferie i Danmark kan både være skøn og billig og bør bestemt ikke undervurderes! Mange vælger derfor at holde ferie her. Er vejrguderne med dig, bliver det kun meget bedre, da de fleste vil mene, at intet kan slå en dansk sommer.

Du kan vælge at tage en tur til andre dele af Danmark – måske har du aldrig besøg dejlige Bornholm, eller det kan være, at en uge i Skagen er tiltrængt. Der findes utrolig mange skønne steder i Danmark, som er værd at tage til. Når det kommer til, hvor I skal bo, kan I fravælge de klassiske hoteller, og i stedet leje et hyggeligt sommerhus. Så slipper i for dyr hotelmad og har samtidigt en hel bolig I kan slynge jer i. Der er masser af muligheder for underholdning i sommerhuset, hvor I kan bruge tiden på at spille brætspil, lave god mad og være i haven med leg i jeres boldbassin eller på en trampolin. Det kan også være, havet er tæt på jer, og nogle timer kan bruges i solen ved vandet.

Det kan være en nem og ikke mindst billig måde at holde ferie på og samtidigt få menneskets bedste ven med.

Den lækre tur til udlandet

Vil du gerne ud over landets grænser, er der heldigvis også råd for dette. Det kan eksempelvis være, du vil købe flybilletter til Malaga og er i tvivl om, hvordan du får hunden med ombord. Men det behøver slet ikke at være så besværligt at få din hund med på din udenlandsrejse. Det er dog vigtigt at huske, at de fleste hunde skal i en transportkasse i flyets lastrum. Det kan derfor godt betale sig at være i god tid og forhøre sig hos det givne flyselskab, før du bestiller billetten, for at sikre sig, at det hele lykkes, og du ikke spilder penge på noget. Nogle selskaber tillader overhovedet ikke det firbenede dyr, hvor andre kun flyver med disse på bestemte tidspunkter og dage.

Når det kommer til hotellet, skal du ligeledes sørge for, at hotellet tillader medbragte hunde. Det gode er, at der efterhånden er kommet flere hoteller, der tillader disse – nogle helt gratis så du stadig har råd til at fylde kufferten med souvenirs, lokale varer, julegaver til ansatte eller noget helt fjerde. Andre hoteller kræver derimod et gebyr, men i forhold til at skulle finde nogle til pasning af hunden hjemme i Danmark, er dette gebyr ikke nødvendigvis så slemt.

Kør-selv-ferien

Orker du ikke bøvl med flyselskaber og hoteller, kan en kør-selv-ferie være løsningen. Herved kan du selv styre hele transporten uden at skulle kontakte diverse for at få turen til at lykkes. Du behøver ikke tilpasse din rejse efter andre og slipper for ekstra gebyrer, der hurtigt kan løbe op.

Med hensyn til bolig, kan du eksempelvis leje en feriebolig sydpå, hvor hunden har godt med plads til at rende rundt. Der findes efterhånden masser af hjemmesider og portaler, hvor du nemt kan finde en lækker bolig, som tillader husdyr.

Det er selvfølgelig vigtigt at huske, at hunden ikke må få det for varmt i bilen, så tjek gerne at bilens aircondition virker inden afrejse.

Drømmer du om at få hunden med på ferie, er der altså snildt en mulighed for dette, uanset om du vil blive i Danmark eller i stedet vil til udlandet på nye eventyr. Er du i god tid, vil du nemt kunne arrangere din næste ferie med hunden.