onsdag, juli 17, 2024
Nyheder

Indendørs græsplæne

Ja hvorfor ikke? – Din hund skal da have en indendørs græsplæne!

Tisser din hund indenfor eller er du bare træt af at lufte din hund, her kommer løsningen på amerikansk. I guds eget land har nogen kvikke hoveder opfundet “The porch potty”, et naturtro stykke hundetoilet, som placeres i din stue. Indendørs tisseri og prutteri er ikke længere forbeholdt katte, nå kan alle hunde også være med.

Løsningen hedder Porch Potty, og kan bedst beskrives som en indendørs “hundebakke”, i naturtro udgive, med kunst græs, brandhane (til hunden der letter ben), og selvfølgelig, fristes man til at skrive, et sprinkler anlæg som spuler de ildelugtende efterladenskaber væk, alt sammen INDE i din stue.

Potty Porch til stuen

Potty Porch til stuen

Firmaet bag Potty Porch, lover at løsningen er gennemtestet og den ikke lugter hvis man husker at tilslutte vandet til bakken, fra hanen som du jo selvfølgelig har midt i din stue.

Hele hemmeligheden bag denne opfindelse er GRÆSSET, som er jo er kunstgræs, men alligevel så naturligt at det stimulerer din hund til at besørge i bakken. Firmaet lover at hvis man opgraderer fra standard udgaven til den udvidet udgave, vil græsset samt sprinkler anlægget virke så tillokkende for din hund, at den ikke gider tisse udendørs igen.