tirsdag, juni 25, 2024
Nyheder

Drop de nuttede hundevideoer på nettet og vær kreativ i stedet

Vi bliver lært fra barnsben af at det nærmest er ligeså vigtigt at lære at være kreativ, som det er at lære matematik. Men af en eller anden årsag forsvinder kreativitet ofte fra vores liv jo ældre vi bliver. I de fleste tilfælde har vi brug for kreativitet, men har simpelthen ikke tid til det.

Det er i hvert fald en undskyldning som bliver brugt hyppigt, men faktisk kunne mange sagtens være kreative hver dag – i stedet for at bruge tiden på ligegyldigt TV og katte-videoer på Youtube.

Danskerne har tiden til at være kreativ online

Undersøgelser af danskernes mediebrug i den årlige rapport om mediernes udvikling i Danmark 2017, viser blandt andet at 85 procent af danskerne er online hver dag. Mange af de danske internetbrugere er online i mere end to timer om dagen.

Andre undersøgelser fra udlandet viser at det især er sundt for kroppen at være kreativ mindst 45 minutter om dagen. Derfor ville mange danskere have godt af at benytte mindre end halvdelen af deres online tid på noget kreativt, for eksempel et kreativt kursus på WeTeach.dk, hvor du eksempelvis kan lære at hækle fra bunden.

Online kurser lærer dig at være kreativ

Det handler om at have intention om at være kreativ. Ligeså snart du har sagt ja til en transformativ oplevelse, så kan du komme på nye veje inden længe. Der er mange forskellige områder hvor man kan være kreativ.

Det kan være for eksempel maling, hækling, strikning eller måske at lære at spille på et instrument. Du skal vælge det felt som du gerne vil være kreativ indenfor og arbejde dig hen imod at kende det domænes teknikker, regler samt værdier. Ved at have det rette ”mindset”, altså den rette indstilling, vil du lære at tænke netop indenfor det felt som du har interesse i.

Skift Facebook ud med WeTeach for en stund

Som kunstmaler skal man lære reglerne bag maling, før man for alvor kan blive en dygtig maler. Det samme gælder naturligvis alle de andre aktiviteter. I det hele taget er det altid godt med en hjælpende hånd med gode tips og råd.

Når du har taget beslutningen om at være kreativ, så kan du starte dit nye livslange projekt på WeTeach.dk. Med al den tid som vi bruger online på sociale medier såsom SnapChat, Facebook, Twitter eller på YouTube med at se kattevideoer, er der ingen undskyldning for at vi ikke har tid til at deltage i et online kreativt kursus i stedet.