tirsdag, juni 25, 2024
Blog

Sår i trædepuder

Min tæve Tonic har efter en tur på stranden i mandsags, skåret sig

temmelig meget i venstre forpotes trædepuder. Det er en del af

trædefladen der er skåret i. Det er et snit ned i trædepuden 3 steder, –

altså ikke noget der er skåret af. Jeg vurderer det ene til at være

relativt dybt, da hun humper en del. Dog har det ikke blødt særlig meget.

NU har jeg 2 aftner i træk skyllet det i saltvand for at rense det og har derefter sprøjtet aloe vera spray på. Skal jeg binde hendes pote ind, smøre noget bestemt creme på, give hende en sok på eller er det bedst at det får luft. Syntes det er lidt pjat og spild af penge at fare til dyrlægen med det, da hun uden problemer humper rundt. Men det er jo selvfølgelig generende for hende og jeg ønsker jo at hun hurtigt skal komme over det igen.

Er der nogen der har gode ideer, som bunder i erfaring og viden???

Mvh Helle S