onsdag, maj 29, 2024
Blog

Hanhund pisser terretorium af indendørs

Stort problem!

Min kæreste og jeg har hver vores hund. Han en hanhund og  jeg en tæve. Vi bor ikke helt sammen men når han er hos mig har han selvfølgelig hans hund med.Problemet er så bare at den kan stå lige så flabet og glo på os mens den pisser en lang stribe på gulvet. Den bliver så lukket ud i haven, men når den kommer ind igen, så pisser den et nyt sted.

Og den er tilsyneladende rimelig ligeglad med at den får skældud og bliver lukket ud. Den vil også være herre over min tæve´s legetøj, tyggeben og hendes 3 senge PÅ ENGANG…

Hvad gør vi…?

Og er der noget i hanhunde tis som gør at det trænger ned i trægulvet.

Evt noget syre-agtig noget?

Der kommer mørke pletter og de kan IKKE vaskes af. Og gulvet er faktisk ødelagt. Det mærkelige er at der ikke kommer pletter efter tæven hvis uheldet er ude….. HJÆLP… }

Ulla Henriksen