onsdag, maj 29, 2024
Blog

Ulvehund

Hejsa allesammen!

Her i går, lørdag, luftede jeg min dejlige ven, Azuro. Han var på besøg, sammen med hans “moar” og “faar”. Vi gik så over i den nærliggende, gennemvåde mose af en park vi har fået, efter torsdagens regn og vand, og en mand med nogle ulvelignende hunde ser os, og venter (spændt) på at vi kommer over, og hilser på.

Jeg kigger meget nysgerrigt på hundene og spørger hvilken race det er.

“Det er ulve” svarer han! Jeg ved ikke om man virkelig må have ulve i dagens Danmark, med diverse mange forbud, og spørger om man virkelig må have det i Danmark. Det fik jeg så aldrig svar på, men fik da fortalt at den ene var 87% og den anden 98% procent ulv!

Det var så en hvalp og en voksen hun(hund). Det var virkelig fascinerende at studere den voksne! Sproget blev talt MEGET tydeligt fra hendes side, og stakkels, ukastrerede Azuro ville jo gerne være “Den Store HANhund”

Hrmf, no way! Her er det mig der bestemmer! Var den besked som han fik overordentligt tydeligt fra hunnen. Det var hende, som var 87%. Det var fantastisk, jeg har aldrig set en hund, der var så god til det! Det så lidt sjovt ud, godt nok, da hun hoppede op på ham, som om det var omvendte roller Men han lærte det hurtigt! Hvalpen var ufattelig sky…

Ejeren havde næsten lige fået den, ikke specielt lang tid siden i hvert fald. Jeg var derovre sammen med nogle andre, og et par stykker nåede at få lov at nusse den. Han var MEGET ivrig efter at den skulle få nogle gode indtryk af sine omgivelser, han kunne ikke engang selv bare gå over til den endnu!

Det er måske lidt ligegyldigt pladder for jer, men vil bare udtrykke min fascination af hvor gode ulvehunde er til at tale hundenes sprog. Er der nogen er jer, som har oplevelser med sådanne “hunde”?

Hilsen Rikke.