tirsdag, juni 25, 2024
Blog

Schæfer på 6 måneder

Hej,

søger nogle folk som kan give mig og min nye kæreste nogle gode råd med på vejen…

Vi har mødt hinanden for 1 måned siden ca. hun har 2 dansk/svenske gårdhunde på 2 år…en han og en hun…jeg har en schæfer han på 6 måneder som jeg går til hundetræning med og har et godt bånd til og den er meget glad af sind og ikke bange…

Situationen er den at vi jo ønsker at de 3 hunde kan blive gode venner så vi kan være sammen alle sammen på een gang…vi har ladet min og hendes hun hund mødes en dag hvor det sådan set gik fint, dvs. hun tolererede min hvalp som bare var nysgerrig og kontaktsøgende til hendes hund som vrisede hvis han kom for tæt på…men ikke mere….hvilket jo også er helt ok, min hvalp fatter bare ikke lige sådan en hentydning endnu 🙂 men da de jo var under opsyn så var situationen altid under kontrol…så hvad de to angår så tror jeg at de med tiden vænner sig til hinanden.

Hendes han hund har desværre en uheldig oplevelse med en større hund som har bidt den og han har siden underkastet sig større hunde for pludselig at gå til angreb og min kæreste er bange for at han vil bide min schæfer hvalp…dvs jeg søger jeres råd hvordan vi bedst lader dem mødes første gang…så vi undgår at nogen af dem får en dårlig oplevelse ud af

det….for det kan umuligt være umuligt…håber jeg

MVH

Lene