Posted on Man, 2017-10-16
At dele seng med sin hund kan være både hyggeligt, rart og trygt. Der er dog nogle sundhedsmæssige ting, som man skal være særligt opmærksom på, hvis man har hunden liggende trofast ved sin side. Nedenfor har vi samlet en række fordele og ulemper, ved at dele seng med sin hund.   Derfor bør du lade din hund sove i sengen:  
Posted on Sat, 2017-09-30
Lad det være sagt med det samme: Hvis du kan undgå at tage familiens firbenede medlem med, så gør det. Men nogle gange er der ingen til at passe hjemme, og så kan det være nødvendigt at tage hunden med på ferie. Men hvordan er det lige reglerne og mulighederne er for at tage jeres hund med eksempelvis om bord på et fly eller med på et hotel? Det dykker vi ned i her:   Fly For at du kan tage din hund med ud at flyve, skal følgende betingelser være opfyldt:
Posted on Tue, 2017-09-19
Ja det er faktisk muligt, sådan da. I dag er det nemlig en mulighed at få trofaste Fido genskabt på adskillige måder, levende såvel som knapt så levende. Det afhænger selvfølgelig af midlerne, lysten og om hvor vidt man vil udforske de nye teknologiske vidundere for at få sin bedste ven igen.   Generation Z
Posted on Man, 2017-09-18
Hunde er dejlige! Det er der ingen tvivl om. At anskaffe sig en hund, er dog ikke noget man bare lige gør. Der er meget at holde styr på når man skal anskaffe sig en hund. Skal det være en hvalp eller en voksen hund? Hvad spiser den? Her får du lidt inspiration til hvad du skal huske, inden du anskaffer endnu et medlem til familien.     Tid, kærlighed og træning
Posted on Fri, 2017-08-11
Vi har været på udkig på Google Play og fundet en række Android apps som du som hundeejer vil finde interessante. Vi har sammensat en lille guide til hver eneste app, som du med nogenlunde sikkerhed vil få brug for, som hundeelsker. Denne guide er sponsoreret af e-Gear.dk.
Posted on Fri, 2017-08-11
Hunde er én af de mest populære husdyr i Danmark. Og det er der en grund til. De små søde venner er altid ved ens side, uanset hvad du går igennem i dit liv. De er trofaste og fuldkommen ligeglade med, om du har fejlet på arbejdet eller på anden måde haft en dum dag. Sekundet du træder ind ad døren, så er de bare glade for at se dig.
Posted on Wed, 2017-07-12
Du ved at din hund har brug for regelmæssig dyrelægekontrol for at den kan forblive sund. Men hvor tit skal dyrlægen se hunde? Svaret afhænger af dit kæledyrs alderstrin. Hvalp: Fødsel til 1 år Du er nødt til at komme med den lille til vaccination hver 3 til 4 uger indtil den er 16 uger gammel.
Posted on Tors, 2017-06-01
Ens hund er et familiemedlem, og det kan være svært at undvære den, når man har lyst til tage på ferie. Heldigvis er der masser af muligheder for at få hunden med på sin rejse, så du ikke skal bekymre dig om hverken pasning eller savnet til den. Her kommer tre forskellige ferie, du kan overveje, hvis du ikke kan forestille dig at holde ferie uden familiens firbenede ven.